Maso Sine SPS Serisi

Partikülleri ezmeden, viskozite değiştirmeden, yüksek viskoziteli ürünler için en hassas transfer !

[/vc_row_inner]

MASO; sinüs eğrisi şeklindeki fanı sayesinde, yüksek viskoziteli (max. 1.000.000 cp) ve tanecikli ürünleri (max. 60 mm), pulse yapmadan, ürünün viskozitesini bozmadan, ürünü yıpratmadan ve içindeki partikülleri ezmeden transfer etmeyi sağlayan, yüksek emiş kabiliyetli (0,85 bara kadar) özel dizaynlı bir pompadır.

Maso Pompa; özellikle gıda ve kozmetik sektörüyle yüksek viskoziteli veya narin ürünlerin transfer edildiği kimya sektöründe yoğun olarak kullanılmaktadır.

Maso Pompanın en önemli avantajları arasında; ürünü pulse yapmadan, yumuşak ve nazik bir şekilde transfer etmesi, bakım kolaylığı ve yüksek emiş kabiliyeti sıralanabilir.

Ecosine 3 farklı model olarak  ve en çok tercih edilen SPS Serisi 8 farklı model olarak iki farklı katagoride toplam 11 ayrı modelden oluşmaktadır. 180 metreküp / saat debi ve 16 bar basınca kadar çıkabilmektedir.

Türkiye’de birçok uygulama noktasında başarıyla çalışmakta olan maso pompayla ilgili çok sayıda başarılı referans bulunmaktadır. Bunlara örnek olarak; Aromsa (aroma transferinde), YörsanAynesMoovaKaanlarEkici,

Sek Süt ve Muratbey Peynircilik (teleme peyniri transferinde),
Ak Gıda
 (meyveli yoğurt transferinde), Eti Gıda ve Ülker (kek hamuru transferinde), Colgate, L’oréal, Hunca Kozmetik ve Komili (şampuan transferinde), Erpiliç (kıyma transferinde), Aroma ve Pepsi (meyve konsantresi transferinde) ve Nestle (bütün fıstıklı çikolata transferinde) ve Şölen Çikolata (emülgatör transferinde) verilebilir.

Uygulama-1-300x224