Gıda Ürünleri Püskürtme Uygulamaları

doğru yağ nokta

Ürünlerin ısıl işlemden sonra tepsilere yapışmasını önlemek, ürünleri kalıplarından kolay çıkmasını sağlamak, ekmek üzerine yumurta ya da akışkan püskürtmesi yapmak gibi birçok alanda spreyleme ünitelerimiz tercih edilmektedir.

Nozula gelen hava ve akışkan basıncı ayrı ayrı ayarlanarak hem debi hem de pulverizasyon yoğunluğu ayarlanabilmektedir. Spreyleme sistemlerimiz ile atomize pulverizasyon elde edilebilmektedir. Hem sürekli hem kesikli bir akış sağlanabilmektedir. Aşağıdaki videolarda bazı uygulamalarımızı görebilirsiniz.

İhtiyacınız olan sistemler için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi: 09:00 – 18:00

Salı: 09:00 – 18:00

Çarşamba: 09:00 – 18:00

Perşembe: 09:00 – 18:00

Cuma: 09:00 – 18:00

Cumartesi: Kapalı

Pazar: Kapalı

Google Yorumlar

Hüseyin KORUCUOĞLU
Hüseyin KORUCUOĞLU
2023-10-05
Profesyonel kurumsal firma teşekkürler
Ali Acar
Ali Acar
2023-01-11
İnsanlar iyiler alakadar hep yardımcı olmaya çalışıyorlar
Muharrem Korkmaz
Muharrem Korkmaz
2022-10-19
sosyal iliskileri iyi musterilerle
Aziz CEYLAN
Aziz CEYLAN
2021-11-17
Profesyonel ekip

Teklif Al